Tilgjengelighetserklæring

Tilgjengelighetserklæring

God kommunikasjon, klart språk og universell utforming er viktige grunnsteiner i Strand kommunes arbeid i digitale kanaler. Vårt mål er at innholdet på strand.kommune.no skal være mulig å bruke og forstå av alle.

Tilgjengelighetserklæring for strand.kommune.no

Denne tilgjengelighetserklæringen gjelder for hovednettstedet til Strand kommune.

Lenke til tilgjengelighetserklæring for strand.kommune.no publisert på uustatus.no.

  • Erklæringer for andre nettløsninger finnes på de respektive nettstedene.
  • Tilgjengelighetserklæringer for apper i bruk av Strand kommune finner du nede på denne siden.

Mangler og alternativ

Selv om vi gjør vårt beste for at alt innhold på strand.kommune.no skal være tilgjengelig, kan det finnes mangler. Listen under beskriver kjente begrensninger og mulige løsninger. For mer detaljer se tilgjengelighetserklæringen. Kjente begrensninger for strand.kommune.no:

  • Word- og PDF-dokumenter. Dokumenter kan ha mangler i formatering og bilder eller illustrasjoner. Vi følger løpende opp tilbakemeldinger fra brukere og reparerer feil så snart vi blir oppmerksomme på dem.
  • Kart. Temakart lenket til fra strand.kommune.no er tredjepartsløsninger, og kan være mangelfulle med hensyn til tilgjengelighet.
  • Tredjeparts løsninger. Strand.kommune.no garanterer ikke for tilgjengelighet i løsninger fra tredjepart-applikasjoner.
  • Video og filmer. Opptak fra politiske møter mangler teksting.

Gi oss tilbakemelding

Er det noe som ikke fungerer som det skal, eller går du glipp av innhold på grunn av at nettsidene ikke er universelt utformet?

Bruk de røde og grønne knappene under “fant du det du lette etter” nederst på siden, eller fyll ut skjema for tilbakemeldinger på universell utforming.

Apper og tredjepartsløsninger

Tilgjengelighetserklæring Easycruit

Tilgjengelighetserklæring IST Home

Tilgjengelighetserklæring IST Foresatte

Tilgjengelighetserklæring IST Elevportal