Torg

Formål med tjenesten torg er å drifte og vedlikeholde Jørpeland torg, med sikte på å tilby torgselgere og publikum et attraktivt torgareal.

Formål med tjenesten torg er å drifte og vedlikeholde Jørpeland torg, med sikte på å tilby torgselgere og publikum et attraktivt torgareal.

Tjenesten omfatter utleie av torgplass (en torgplass defineres som 15 m2). Torgsalg er primært forbeholdt salg av frukt og grønnsaker. Ved salg av skalldyr og fisk, må krav fra Mattilsynet følges.

Torgsalg kan foregå mellom kl 07.00-19.00. Det er ikke tillatt å la slagsinnretninger stå igjen på torget etter endt salgsdag. Torgselger har plikt å rydde etter seg, annet renhold er kommunen ansvarlig for.

Torgstyret kan stenge torget ved speseielle arrangementer, torgselger skal da ha minst en ukes forvarsel annonsert i lokalavisen.

Ved småsalg ved torget er det besluttet at det ikke skal tas arealleie. Torgselger finner ledig plass. Ved behov for strøm kontaktes Strand kommune i forkant.

 

Ved arrangement i sentrum som Strandadager, Høstmarken og julesalg etc. er det Jørpeland handelsforening, sammen med arrangementskomite, som disponerer torgarealet. Torgselger må kontakte arrangøren for å få tildelt plass.

Da vil det bli tatt inn en arealleie som fastsettes av arrangøren.»

Fant du det du lette etter?

Kontakt

Rådhuset

Besøksadresse: Rådhusgt 2 Postboks 115, 4126 Jørpeland
E-post : postmottak@strand.kommune.no
Telefon
: 5174 3000

Org.nr.
: 964978751
Åpningstid
: Rådhuset (08-15)