Folkets Hus

veggbilde - Klikk for stort bilde

Folkets Hus

Folkets Hus skal være et levende kulturhus, først og fremst for ungdom, men også på tvers av aldersgrupper og interesser.

Folkets Hus drives av kulturkontoret i Strand Kommune, og skal være et kulturhus med fokus på ungdom i alderen 13-19 år. Huset er langtidsleid av Velforeningen Scana.  

I flere generasjoner har lokalene vært sentrale for kommunen, og gitt ramme rundt en rekke varierte kulturtilbud, og bidratt til et levende og allsidig kulturliv i kommunen.

Folkets Hus - Klikk for stort bilde

Folkets Hus

En del av tilbudene på Folkets Hus er drevet av Strand kommune, mens andre er drevet av organisasjoner og lag som ukentlig benytter lokalene i huset.
Det er viktig for kulturkontoret at innbyggere melder om interesser og behov, slik at vi kan hjelpe til å  utforme nye tilbud eller arrangement. På den måten får vi et levende kulturhus i utvikling.

Vi mener at Folkets Hus er et av kommunens beste konsertlokale med hensyn til lokaliteter,lyd og atmosfære. For organisasjoner og lag er leien gratis, men brukere forplikter seg til å delta ved enkelte dugnadstiltak.

 

Reidunn Lea Botnehagen
E-post
Telefon 51 74 30 28