Fritidsveileder

Trenger du hjelp til å bli med i en fritidsaktivitet?

Alle barn og unge i Strand skal kunne delta i minst en organisert fritidsaktivitet, uavhengig av foreldrene sin inntekt. Derfor har vi ansatt en fritidsveileder.

 

Trenger du hjelp til å bli med i en fritidsaktivitet, eller kjenner du noen som trenger hjelp til dette? 

Ta kontakt med Shahrazad!

Shahrazad er ansatt som fritidsveileder i Strand kommune. Fritidsveilederen kan hjelpe alle barn og unge, men har fokus på barn med innvandrerbakgrunn. Shahrazad er opprinnelig fra Irak, og kom selv til Norge som flyktning i 2002. Hun har bodd og jobbet i Strand kommune siden 2003. Shahrazad snakker norsk og arabisk og er opptatt av å hjelpe andre til å bli godt integrert i samfunnet.

Telefon: 90916546
E-post: shahrazad.al-gebory@strand.kommune.no

 

Slik hjelper vi deg i gang:

  • Valg av aktivitet: Shahrazad inviterer familien til et første møte og hjelper til med å finne en aktivitet som barnet liker.
    (lenke til foreningsportalen)
  •  Økonomi: Shahrazad snakker med foreldrene om økonomi og betaling. NAV har ulike støtteordninger for de som kvalifiserer til dette. Idrettslag og andre organisasjoner kan også søke kommunen om støtte til å få dekket utgifter som medlemskontingent og andre utgifter knyttet til aktiviteten.

 

  • Det første møtet: Shahrazad kan følge barnet til aktiviteten den første gangen. Da må minst en av foreldrene også være med. Der får de hilse på treneren/aktivitetsleder.
  • Oppfølging: Når det har gått ei stund, tar Shahrazad kontakt igjen, og sjekker om barnet trives, har det utstyret det trenger og om det er noe annet hun kan hjelpa med. 
Shahrazad Hussein Al-Gebory
Fritidsveileder
E-post
Mobil 909 16 546

Åpningstider

Onsdager 12.00-18.00

Ellers etter avtale

Adresse

Torghuset. Rådhusgaten 5, 4100 Jørpeland