Biblioteket vil være stengt på lørdager inntil videre. Alle må bruke håndsprit før de går inn. Hold avstand til andre! Ikke oppsøk biblioteket hvis du hoster, er forkjølet eller syk. Vi forbeholder oss retten til å bortvise folk dersom det blir for mange inne samtidig eller dersom smittevernreglene ikke følges. Toalettene vil være stengt.

 

 

Det er fortsatt fare for koronasmitte og kommunen ønsker å beskytte eldre, utviklingshemmede og andre som bor i kommunale institusjoner eller omsorgsbolig best mulig etter gjeldende smittevernråd.

Det er fortsatt risiko for koronasmitte. Strand kommune jobber hele tiden for at det ikke blir koronasmitte hos beboere og pasienter på alle helse- og omsorgsinstitusjoner.

Offentlig toalett i Vågen er åpent alle dager.

Offentlig toalett i Jørpeland sentrum (bak Admi-senteret) er åpent mandag-lørdag. Stengt søndag.

Toaletter på Jørpelandsholmen, Norlys, Barkavika, Kuvika, Strandastøa og Skyljavika er åpne.

I perioden med koronavirus er psykiatritjenesten nødt til å gjøre endringer i tilbudet.

NAV Strand har åpent for avtalte møter alle dager, og vil i fra 15. juni 2020 også ha åpent i publikumsmottaket mandag og torsdag 12:00-14:00 for ikke avtalte samtaler.

For å begrense og forebygge smitte av koronavirus oppfordrer vi fortsatt til bruk NAV sin digitale løsninger som den fortrukne kanal for kommunikasjon.