Serveringssteder der det serveres mat kan holde åpent hvis det iverksettes nødvendige tiltak for å sikre smittevernfaglig forsvarlig drift. Serveringssteder som ikke selger mat kan holde åpent fra 1. juni hvis de i tillegg har bordservering.

Assistert Selvhjelp har lyst til å være med på den nasjonale dugnaden som foregår nå i forbindelse med koronavirus (COVID-19) pandemien, så vi har laget et lite mestringsverktøy for deg som synes livet er i overkant utfordrende akkurat nå.

Etter anbefaling fra Folkehelseinstituttet, åpnes det fra 30. april for testing av alle med mistanke om Covid-19. Med mistanke menes fortsatt i hovedsak feber, hoste eller tungpustethet.

Her er en oversikt over nettsider, telefon- og chattetjenester for deg som trenger mer informasjon - eller noen å snakke med:

Hverdagen kan være utfordrende for mange eldre på grunn av koronasituasjonen.

 

På grunn av koronasituasjonen er det innført strenge restriksjoner for besøk på kommunens institusjoner.

De som oppfyller kriteriene og mistenker at de er smittet eller syke kontakter sin fastlege ved å sende melding på helsenorge.no (når som helst på døgnet) eller tar kontakt med sin fastlege/legesenter i kontortida, og legevakten ellers på døgnet. Det er viktig at du melder/ringer først og ikke bare møter opp.

Helsedirektoratet har laget en informasjonsfilm om koronaviruset (mars 2020).