Strand kommune fortsetter å gi ut gratis hurtigtester. Hentes på Rådhuset hverdager mellom klokka 10 og 14. Det er ikke lenger behov for å registrere positiv hurtigtest. For mer informasjon – se Helsenorge

De siste nasjonale smitteverntiltakene finner du her

Registrer positiv test på hjemmetest.remin.no/strand. Så får du en SMS med informasjon, i mellomtiden holder du deg i isolasjon.

De som har fått oppfriskningsdosen og de som har fått 2 vaksinedoser og gjennomgått Covid-19 de siste 3 måneder skal ikke bestille bekreftende PCR-test.

Fra og med fredag 11. februar 2022 skal PCR-prøver bestilles elektronisk på internett. Har du testet positivt på hurtigtest, skal den registreres på Remin:  hjemmetest.remin.no/strand. 
 
Det er ikke lenger nødvendig å kontakte fastlege for bestilling av PCR-prøver.  Ved behov for sykemelding eller medisinsk hjelp skal fastlege kontaktes.
 
For bestilling av time til PCR-test gå til timebestilling.remin.no/strand

For de som ikke har tilgang til elektronisk bestilling, eller trenger hjelp med registrering, ring 902 95 310 mellom klokka 08:00-13:00 (mandag-fredag).

Barnehager og skoler i Strand kommune er på grønt nivå.

Fra 24.01.2022 har alle barnehager og skoler i Strand gått over til grønt nivå. Barnehagene og skolene har planer for å raskt kunne skifte mellom tiltaksnivå.