Koronavaksinasjon

Strand kommune planlegger vaksinasjon ut fra de føringer sentrale myndigheter legger opp til.

Oversikt over antall vaksinerte i Strand

Vaksinetall

Antall vaksinerte

Her finner du en oversikt over antall vaksinert i Strand hittil,  tabellen nedenfor viser totalt antall personer vaskinert og ikke antall doser satt den dagen.  De som har fått 2. dose inngår i antallet over de som har fått 1. dose.

 

Antall vaksinerte
Oppdatert dato: Antall 1.dose Antall 2.dose
22. februar 546 170
01. mars 634 320

 

For mer detaljerte tall kan du se denne lenken.

 

Vaksinasjonen har startet på Tau aktivitetshus og vi har stor kapasitet men er avhengig av vaksineleveransene til en hver tid.

Vaksinering til sykehjemspasienter er nesten fullført. Noe utvalgt helsepersonell har også fått vaksine, og det fortsetter vi med fortløpende.

Antall vaksiner tilsendt er begrenset og varierer noe fra kommune til kommune, og vi forholder oss til korte varslingsfrister. Prioriterte grupper vil følge etter hvert.

Parkering ved Tau Aktivitetshus

På grunn av mange som skal ta vaksine i Tau Aktivitetshus, er det nødvendig med endret trafikkmønster for parkering, inn- og utkjøring. Det er mulig å parkere på Strand videregående skole og Comrod i tillegg til på parkeringsplass ved Tau Aktivitetshus.

  Klikk for stort bilde
 

Prioritering

Vi har startet med å vaksinere de eldste og vi vil fortsette fortløpende med vaksinasjoner nedover i aldersgruppene. De eldste vil bli kontaktet etter tur, det er Saniteten som tar kontakt pr. telefon. Innbyggerne vil bli informert om hvordan dette vil foregå for andre aldersgrupper etter hvert.

Pr. 1. mars: Kommunen får lite Pfizervaksiner, derfor blir det kun satt 2. dose disse ukene. De yngste som får 2. dose nå er født i 1938. I tillegg blir en hel del helsepersonell vaksinert med Astravaksinen.
 

Har vi riktig kontaktinformasjon

Vi ber alle om å sjekke at din kontaktinformasjon stemmer her.

Kommunen planlegger å gi tilbud om vaksine til alle innbyggere i Strand.

 

Fastlege i annen kommune?

Innbyggere i Strand som har fastlege i en annen kommune, får tilbud om koronavaksine i Strand. Noen fastleger i andre kommuner kan ha tilbud til alle sine listepasienter, da velger en det som passer best.

Innbyggere som bor i andre kommuner, og som har fastlege i Strand, bes forholde seg til bostedskommunen. 

 

Vi oppdaterer informasjonen fortløpende.