Informasjon fra helsestasjonen

Gratulerer som nybakte foreldre!

Det finnes mye forskjellig informasjon på internett, og det er derfor lurt å være kritisk til hvor en henter informasjonen fra. Vi på helsestasjonen ønsker at dere laster ned/følger disse anbefalte appene/sidene.

 

  • Helseoversikt

Helseoversikt er navnet på en ny norsk og gratis app som er utviklet i tett samarbeid med helsepersonell og kommunal helsetjeneste. Det er ikke vi på helsestasjonen som bestemmer innholdet i denne appen, men Helseoversikt benytter seg av helseråd fra gode og trygge kilder. Last ned appen ved å søke «Helseoversikt» i AppStore eller Google Play.    

 

  • Facebook

Vi anbefaler dere å følge facebook siden «Jørpeland helsestasjon». Her vil vi legge ut informasjon fra helsestasjonen, samt artikler som er verdt å lese.

 

  • 10 smarte tips (app fra Stine Sofie Stiftelsen)

Last ned appen «10 smarte tips» dersom dere ikke allerede har lastet den ned.  Denne appen gir smarte tips og råd til alle blivende og nybakte foreldre. Her får du informasjon og gode verktøy for å håndtere krevende situasjoner som småbarnsforeldre. Appen er en del av Stine Sofie Foreldrepakke - et nasjonalt informasjonsprogram som skal styrke deg som forelder, og hindre situasjoner som kan være utrygge og farlige for babyen. Her får du også informasjon om ulike typer vold og konsekvensene av å bli utsatt for psykisk og fysisk vold.

Last ned appen ved å søke «10 smarte tips» i AppStore eller Google Play.