Strand kommunes ærespriser 2019

Ved ordførerens nyttårsmottakelse torsdag den 2. januar 2020 skal det deles ut ærespriser til innbyggere i Strand som har utmerket seg spesielt i løpet av det siste året. Har du tips om hvem som bør nomineres til en av følgende priser, vil vi gjerne høre fra deg:

ÅRETS STRANDBU

Formålet med bragdprisen «Årets strandbu» er å gi en påskjønnelse til enkeltpersoner eller organisasjoner som, ved sin innsats eller i sitt arbeid, har medvirket til å fremheve Strand på en positiv måte.

UNGDOMMENS KULTURPRIS

Formålet med ungdommens kulturpris er å inspirere og oppmuntre enkeltpersoner eller grupper av ungdommer som er 20 år eller yngre, til videre utvikling av talent. Prisen tildeles ungdom som er bosatt i Strand kommune, eller i spesielle tilfeller ungdom som er bosatt utenfor kommunen på grunn av studier.

ILDSJELPRISEN

Formål med ildsjelprisen er å gi en påskjønnelse til en person, gruppe eller organisasjon som har gjort en betydningsfull innsats innen frivillighet i Strand kommune.

Begrunnede forslag til kandidater sendes
til postmottak@strand.kommune.no innen
29. november 2019.