Strand kommune ønsker flere støttekontakter

Strand kommune trenger flere støttekontakter og ønsker å komme i kontakt med pålitelige personer med forskjellige interesser som liker å jobbe med mennesker med ulike behov og utfordringer. Som støttekontakt får du muligheten til å hjelpe andre mennesker med å få en aktiv og meningsfull fritid.

Vi ønsker spesielt å komme i kontakt med deg som ønsker å være støttekontakt for eldre og som er tilgjengelig på dagtid. Du må ha sertifikat, men behøver ikke å disponere bil.

Kommunen ønsker også å komme i kontakt med deg som liker å danse og som kan trives i aktiviteter i forbindelse med dans.

I tillegg ønsker vi å komme i kontakt med en trygg og voksen person som klarer å stå i ulike utfordrende situasjoner.

Kan dette være noe for deg? Eller kjenner du noen du tror dette kan være noe for? Tips dem gjerne, ta kontakt eller send en søknad til:

mona.tjensvold@strand.kommune.no