Redd for å kjøre i tunnel?

I forbindelse med åpningen av Ryfylketunnelen vil det 29.November bli arrangert et halvdagskurs.

Klikk for stort bilde

Dette vil bestå av noe teori og øvelser, før en sammen med fagpersoner får en tilpasset omvisning i den nye tunellen. Om dette høres skummelt eller uoverkommelig ut, kan dette kurset være akkurat det som skal til for at du kan bryte mønsteret og overvinne frykten. Det er begrenset plasser. Om du vurderer å delta, send en mail med kontakt info og en kort beskrivelse av dine utfordringer knyttet til å kjøre i tunell. Vi tar kontakt for å avklare om dette kurset er noe for deg.

Kurset ledes av psykologene Bjarne Hansen og Kristen Hagen, som begge er psykologspesialister og forskere. De har omfattende erfaring med kurs, behandling og forskning innen angst og frykt.

Fra Strand kommune vil kommunepsykolog Katrine Amdal Torgersen være tilstede.

Løpende påmelding til Ryfast@vegvesen.no