Pårørendekonferanse

20. september arrangeres det digital pårørendekonferanse i regi av Pårørendesenteret. Årets tema er «Pårørende – på liv og død». Strand kommune inviterer innbyggere og ansatte. 

Bilde av Else Kåss Furuseth som kommer på Pårørende konferansen 2023. Else kommer 20.september. Kommer du? - Klikk for stort bilde

-Programledere er Unn Birkeland, leder av Pårørendesenteret, og Else Kåss Furuseth, standupkomiker og programleder. De vil lede konferansen gjennom et variert program med foredragsholdere som for eksempel helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol, psykologspesialist Heidi Wittrup Djup og psykolog Hedvig Montgomery. Det vil bli musikkinnslag av Sigvart Dagsland og Karoline Krüger og erfaringsdeling fra pårørende, forteller pårørendekoordinator Nina Notvik. 

På liv og død er et stort tema og innholdet i foredragene er varierte. Videre utdyper pårørendekoordinator at emner som tas opp er blant annet holdninger til pårørendearbeid, om å være foreldre til sykt barn, familieliv og rus, vanskelig dialog mellom helsepersonell og pårørende og hvordan ivareta pårørende i krise. Hele programmet til den digitale konferansen finner du her.

Påmelding

Strand kommune inviterer både kommunens innbyggere og ansatte til å delta på arrangementet, med påmelding. Påmelding sendes til pårørendekoordinator Nina Notvik, nina.notvik@strand.kommune.no innen 4. september.

Info om arrangementet:


Sted: Torghuset, kinosalen
Dato: 20.09.23
Kl. 9:00-15:00
Arrangementet er gratis, men krever påmelding.