Motta post fra Strand kommune via digital postkasse

Klikk for stort bilde

Strand kommune ønsker å sende deg post digitalt i stedet for på papir. Du som innbygger vil motta posten i en digital postkasse. Brev til virksomheter og organisasjoner vil bli sendt via Altinn.

Opprett digital postkasse her

Skaffer du deg digital postkasse hos Digipost eller e-Boks, vil du se at stadig flere offentlige virksomheter sender post der. Da trenger du kun å holde deg til en felles digital postkasse fra det offentlige. Dessuten får du posten din raskere fordi du slipper å vente på postgangen, posten blir lagret på samme sted og vi sparer miljøet.

Ditt trygge arkiv

Vanlig e-post er ikke en trygg måte å sende meldinger på. Skal du ta imot brev fra det offentlige digitalt må du ha en digital postkasse. Det er trygt og enkelt å motta post i en digital postkasse. Du bruker ID-porten til innlogging for å lese posten.

Velg digital postkasse på www.norge.no

Du kan velge mellom to postkasser – Digipost eller e-Boks. Når du mottar digital post fra Strand kommune får du ett varsel på SMS eller e-post. Da vet du alltid når du har mottatt noe. Les mer om hvordan du oppretter din digitale postkasse hos e-Boks eller Digipost på norge.no.