Ledig stilling som kommunalsjef - opplæring!

Klikk for stort bildeVi søker en nyskapende og samarbeidsorientert leder som vil være sentral i den videre utviklingen av kommunalområdet Opplæring.

Vi søker en nyskapende og samarbeidsorientert leder som vil være sentral i den videre utviklingen av kommunalområdet Opplæring. Området har ansvar for kommunens barnehager, skoler, SFO, voksenopplæring, kulturskole og PPT-tjeneste.  Stillingen er medlem av rådmannens ledergruppe, og skal som leder bidra til helhetlig ledelse og felles kultur i Strand kommune.

Strand kommune er i utvikling og det er særlig fokus på samhandling på tvers av fag og organisasjon.

Vår nye kommunalsjef må derfor være en engasjert lagspiller som er opptatt av både utviklingsprosesser og resultat. I tillegg må kommunalsjefen være  tillitsskapende, en sterk relasjonsbygger og ha gode kommunikasjonsevner. Vi ønsker oss en trygg og tydelig leder som evner å engasjere. Den rette kandidaten er målrettet, utviklingsorientert og kan vise til erfaring i å lede endringsprosesser. Forståelse og kunnskap om ansvarsfordeling og samarbeid mellom politikk og administrasjon er en forutsetning.

Søkere må ha høyere relevant utdanning, og en pedagogisk bakgrunn.

Vi tilbyr en interessant lederstilling i en utviklingsorientert og veldrevet kommune med høy kompetanse. Våre kommunalsjefer har gode muligheter til å påvirke utviklingen både i kommunen og i organisasjonen.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mercuri Urval ved Silje Bolset, tlf. 975 59 049 eller Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036. Søk på stillingen på www.mercuriurval.no snarest, og senest innen 15.september 2019. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.