Koronaregler i Strand

Regjeringen har innført nye nasjonale smitteverntiltak for å beholde kontrollen.
Ut fra disse nye tiltakene utgår lokal midlertidig forskrift for Strand kommune.

De nye nasjonale smitteverntiltakene finner du her

Dersom du er i minste tvil om smitte, ta hurtigtest.
Testutstyr får du tak i på Circle K på Tau og Jørpeland. Dersom positiv test ring 901 95 113.

Har du symptomer bør du få noen andre til å hente testutstyr. Dersom du må hente selv, må du ha på deg munnbind og være i lokalet på kortest mulig tid.

Har du testet positivt på hurtigtest?
Registrer positiv test på hjemmetest.remin.no/strand. Så får du oppringing fra smittesporer ila noen timer. I mellomtiden holder du deg i isolasjon.
Det anbefales uansett at du bestiller bekreftende PCR test via fastlegen.
Ved behov, ring 90195113. Vi har for tiden stor pågang og ber deg benytte registrering via remin.

Du kan også benytte QR-koden for å komme inn på remin sin side for å registrere positiv test.
Registrere positiv test Remin

Sentrale føringer

Nasjonale regler og anbefalinger finner du på Regjeringen og Helsenorge. Reglene og anbefalingene gjelder for hele landet - også for Strand kommune.

Smittestopp appen

Hjelp oss med smittesporing og installer gjerne den nye «Smittestopp-appen».